Arriba el moment d’iniciar una obra. Et donen l’aprovació del pressupost. Comences els treballs i s’acumulen les eines, les peces, els recanvis, etc.. Per tenir-ho tot ordenat i sota seguretat, és molt recomanable disposar de contenidors d’obra per emmagatzemar totes les eines i efectes personals de l’empresa així com dels treballadors

Perquè serveixen?

Els contenidors (també coneguts com casetes de magatzem) i els mòduls prefabricats són molt recomanables per a obres a mig i / o llarg termini. Gràcies a les seves característiques, permeten ser molt útils per a cobrir la gran varietat de necessitats en una construcció o obra.

Com ja hem comentat, les obres estan plenes de maquinària en general però sobretot de maquinària petita que en cap cas recomanem deixar-la a la intempèrie quan acaba la jornada laboral. Per aquest motiu, considerem que la millor solució són els mòduls contenidors ja que permeten emmagatzemar-los i mantenir-los protegits,

D’aquesta manera s’eviten robatoris, desgast de la maquinària i desgast del personal que hagi d’estar constantment traslladant el material d’un lloc a un altre.

Tipus de contenidors

A Costa Rent ens dediquem al lloguer de mòduls i contenidors. En aquest cas et presentem diferents tipus i models de contenidors que et poden ser de gran ajuda tal com hem comentat anteriorment.

Concretament disposem de contenidor magatzem i de mòduls prefabricats.

 

Contenidor d’obra.

N’hi ha de diferents dimensions per tal de garantir la millor solució en cada cas.

Disposem de contenidors d’obra de 2×2 lC62 “de 2,50×2,20 LC 8”, 3×2,50 LC10 “i de 6×2,50 LC20”.

Els mòduls prefabricats ajuden a oferir solucions puntuals per a oficines temporals o altres necessitats.

Arribats a aquest punt és fàcil concloure que els contenidors d’obra ofereixen moltes solucions als problemes diaris i a les necessitats bàsiques dins d’una obra. Si vols rebre més informació sobre aquest producte, pots posar-te en contacte amb el nostre equip comercial perquè t’ajuda a triar la millor opció i solució al teu problema.