Bastides de Lloguer: un element molt útil en obres i construccions.  

Avui us volem parlar d’un element indispensable en moltes obres i construccions, les bastides.

A Costa Rent, posem a la vostra disposició el servei de lloguer de bastides de façana amb sistema europeu, bastides multidireccionals, torres d’alumini, bastides penjants, tendals de protecció, plataformes de descàrrega… amb servei de muntatge i desmuntatge.

Què és una bastida?

Una bastida és una construcció provisional amb la qual es permet l’accés dels obrers als diferents punts d’una construcció, tanmateix, també serveix per portar el material a tots els racons d’una obra d’un edifici en construcció o en estat de rehabilitació de la seva façana.

Les bastides segueixen estrictes normes de seguretat per evitar qualsevol accident a causa de les seves característiques. Des de Costa Rent, oferim un servei eficaç, de qualitat i segur, és per això, que les nostres bastides estan preparades per resistir tot tipus de tasques i condicions.

Les estructures de bastides poden tenir diverses altures, poden arribar a mesurar fins a més de 25 metres, segons la complexitat del seu pla de muntatge i seguint un estudi de resistència i estabilitat, així com unes instruccions per el seu muntatge especificades en un pla de muntatge, utilització i desmuntatge. De fet, s’han realitzat muntatges amb acer que superen els 120 metres d’alçada.

 

Des de Costa Rent, oferim una àmplia oferta de bastides:

Bastida Europeu de façana:

La bastida europeu de façana compta amb un sistema modular de marcs i pòrtics fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm que units mitjançant plataformes, travessers i diagonals, ofereixen, juntament amb els elements de seguretat, conjunts adaptables, indispensables en obres de construcció, edificació, rehabilitació de façanes.

Bastida multidireccional:

La bastida multidireccional compta amb un sistema d’elements tubulars fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm amb rosetes cada 50cm que permeten el muntatge de la bastida a 360º en tot el seu perímetre, que units mitjançant plataformes, travessers i diagonals, ofereixen, juntament els elements de seguretat, conjunts adaptables a tot tipus de geometries en el sector de l’edificació, obra civil, industrial i naval.

Bastides penjants i cabines:

La gamma de bastides penjants, cabines i cistelles són ideals per a treballs de rehabilitació i obra nova d’edificis.

Torres mòbils d’alumini:

Les torres mòbils o bastides autoportants d’alumini LAYHER, són una solució ràpida i efectiva per a treballs d’altura amb total seguretat, aquest tipus de bastida estalvia molt de temps de muntatge i desplaçament de la bastida un cop muntat gràcies al seu baix pes i les rodes regulables en altura. La seva fabricació està feta totalment en alumini.

Escales i accessos temporals:

Les escales d’accés són estructures que permeten l’accés a llocs de treball en una obra o faciliten el desplaçament de vianants en espais públics.

Plataformes de descàrrega:

Les plataformes de descàrrega són estructures que permeten la descàrrega de material a diferents nivells de l’obra i si sorgeix la necessitat d’apilar material propi de l’obra, aquests tipus de plataformes són adaptables a les necessitats del client, dimensió i quilos de càrrega.

 

Si estàs interessat en el lloguer d’una bastida, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tots els detalls.