Durant el mes d’octubre Costa Rent hem col·laborat en un dels rodatges més importants gravats a la zona de Lloret i Blanes, més concretament a la Cala Boadella i Cala Treumal, mitjançant l’aportació dels nostres mòduls prefabricats, tanca perimetral, lavabos, grups electrògens i mini excavadores.

La Cala da Boadella ha sigut un dels escenaris per a dur a terme una superproducció de Hollywood com és el rodatge de la pel·lícula Uncharted, l’adaptació del famós videojoc portat a la gran pantalla.

Durant el rodatge es van poder veure cares conegudes com la de Tom Holland, protagonista de la saga de “The amagazin Spider-man”, Mark Wahlberg o el malagueny Antonio Banderas.

uncharter

És ben cert que tota la producció que hi ha darrere d’aquest film ha fet que la cala quedi gairebé irreconeixible, assemblant-se a un paratge asiàtic. S’ha trigat tres setmanes a recrear aquesta escenografia i per fer-ho, s’ha comptat amb la contractació de jardiners, paisatges, comerços i constructors locals i entre tots aquests també es troba la nostra empresa de lloguer de maquinària Costa Rent.

Encara falta perquè pugueu gaudir de la pel·lícula a la gran pantalla. Haurem d’esperar fins a juliol de 2021, ja que, a causa de la pandèmia, el rodatge s’hauria d’haver dut a terme a principis d’estiu però per culpa d’aquesta s’ha allargat.

Un cop més Costa Rent ha aportat els seus serveis a activitats importants en el territori, en aquest cas a un rodatge cinematogràfic de Sony pictures.

A costa rent som especialistes en serveis i solucions per a qualsevol mena d’esdeveniment. Entra a la nostra web i descobreix tot el nostre catàleg de serveis i de productes de lloguer.

 

Fotografies: Nova Radio Lloret