A Costa Rent oferim una gran varietat de maquinàries per llogar, havent arribat l’estiu creiem que es un bon moment per treure partit a una de les nostres millors màquines.És important preparar les superfícies tant per l’escarificació, l’estriat, la texturització i la neteja de tota mena de superfícies. Això es pot fer gràcies a un dels nostres productes, la fresadora model Husqvama CG 200S, una fresadora altament productiva, dissenyada especialment per a remoure superfícies de formigó amb gran rapidesa i agressivitat que garanteix el resultat esperat.

alquiler fresadora pavimentos

Algunes de les accions que pot dur a terme aquesta màquina són la remoció de revestiments i restes de massilla i elastòmers durs de rajoles, com per exemple el pegoland i materials poxi, fresat lleuger o pesat, ranurat o texturitzat de vies de vianants per crear superfícies antilliscants, anivellació de superfícies i juntes de formigó desalineades.

El seu equipament intern permet ajustar l’alçada per treballar a la profunditat exacta i compte amb la possibilitat de connectar-li una aspiradora per garantir una àrea de treball més neta.

Les dimensions d’aquesta eina són les següents:

  • Amplada de treball: 200mm
  • Longitud de la maquina: 780 mm
  • Amplada de la maquina: 475 mm
  • Pes: 58 kg

 

En el cas de què tinguis alguna pregunta relacionada amb el producte o necessitis més informació sobre el lloguer de maquinària  Fresadora de paviments posa’t en contacte amb els nostres professionals per un millor assessorament.