A Costa Rent sempre volem disposar de les millors eines per poder oferir als nostres clients, i en aquest cas no ens hem estat de res.

Incorporem a la nostre flota de lloguer de maquinària per a la construcció, dos grups electrògens. Es tracta de ATLAS COPCO QAS en dos versions, de 40KVA i 100KVA.

Grups Electrògens ATLAS COPCO QAS 

Els grups eletrògens ATLAS COPCO, més en concret la gama QAS, son generadors resistents i fiables pero on destaquen es en la seva flexibilitat de conexión. Amb el seu disseny modular de poder conectar diferents generadors segons les necessitats en cada moment,  fa que sigui l’elecció més desitjada per els clients.

Caracteristiques a destacar d’aquests generadors:

  • Transport: Degut al seu reduit tamany, el transport no será cap problema. Incorpora unes ranures per poder moure’l amb una carretilla elevadora.
  • Disseny: Tenir les portes grans i poder desmontar les plaques de servei garantitzen una perfecte accesibilitat i un ràpid manteniment.
  • Optimitzador d’energia: els generadors ATLAS COPCO QAS incorporen un sistema que podrem controlar d’on prové l’energia. En el cas que tinguem diferents grups electrogens comunicats entre si, gràcies a aquest sistema de gestió d’energia podrem decidir d’on prové l’energia i d’aquesta manera poder allarga la vida útil del generador.

 

Un dels millor generadors que es poden trobar en el mercat, ja el tenim disponible a Costa Rent. SI necesita un generador no dubti i consulti’ns.

El lloguer de maquinaria es la millor fòrmula per disposar del material sense haver de fer una gran inversió.

A Costa Rent trobarà professionals que l’assessoraràn de quin es el millor model per el seu cas.