Pot ser que et trobis en un moment on estiguis pensant a reformar la teva casa o pot ser, ets un empresari de la construcció que necessita algunes eines per a dur a terme un dels seus projectes. Tant si et trobes en dins del primer exemple com en el segon, Tenim la solució per a tu.

Les bastides és un dels nostres lloguers més comuns, nosaltres en posem a la teva disposició diferents tipus. Totes elles segueixen el reglament de seguretat que estipula la normativa per a així evitar qualsevol tipus d’accident que es pugui produir mentre es fa ús d’elles. En Costa Rent sempre preval la seguretat per sobre de tot, per això, les nostres eines sempre són de la millor qualitat i eficiència, preparades per a poder resistir a qualsevol condició  i fer qualsevol tasca. Dins de nostre catalogo pots trobar:

 

Bastida Europeu de façana:

La bastida europeu de façana compta amb un sistema modular de marcs i pòrtics fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm que units mitjançant plataformes, travessers i diagonals, ofereixen, juntament amb els elements de seguretat, conjunts adaptables, indispensables en obres de construcció, edificació, rehabilitació de façanes.

 

Bastida multidireccional:

La bastida multidireccional compta amb un sistema d’elements tubulars fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm amb rosetes cada 50cm que permeten el muntatge de la bastida a 360º en tot el seu perímetre, que units mitjançant plataformes, travessers i diagonals, ofereixen, juntament els elements de seguretat, conjunts adaptables a tot tipus de geometries en el sector de l’edificació, obra civil, industrial i naval.

 

Bastides penjants i cabines:

La gamma de bastides penjants, cabines i cistelles són ideals per a treballs de rehabilitació i obra nova d’edificis.

 

Torres mòbils d’alumini:

Les torres mòbils o bastides autoportants d’alumini LAYHER, són una solució ràpida i efectiva per a treballs d’altura amb total seguretat, aquest tipus de bastida estalvia molt de temps de muntatge i desplaçament de la bastida un cop muntat gràcies al seu baix pes i les rodes regulables en altura. La seva fabricació està feta totalment en alumini.

 

Escales i accessos temporals:

Les escales d’accés són estructures que permeten l’accés a llocs de treball en una obra o faciliten el desplaçament de vianants en espais públics.

 

Plataformes de descàrrega:

Les plataformes de descàrrega són estructures que permeten la descàrrega de material a diferents nivells de l’obra i si sorgeix la necessitat d’apilar material propi de l’obra, aquests tipus de plataformes són adaptables a les necessitats del client, dimensió i quilos de càrrega.

 

Com has pogut comprovar, tenim a la teva disposició una àmplia varietat de lloguer de bastides de diferents tipus perquè puguis dur a terme el projecte que desitgis. Si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis o productes, no dubtis a contactar amb nosaltres.