Fa molts mesos que no hem pogut gaudir d’uns dels pilars més fonamentals de la nostra societat, la cultura. L’estiu passat va ser bastant diferent, vam haver de prescindir de festivals, concerts, esdeveniments esportius, monòlegs… però aquest estiu, gràcies a la col·laboració de tots i el bon ritme de vacunació, la situació ha millorat i de mica en mica estem tornant a recuperar aquells esdeveniments que tant ens agraden a tots.

 

Tenim tot el material necessari per poder afrontar un festival o concert d’aquestes dimensions. Dintre dels nostres productes pots trobar tanques de plàstic, que acostumen a ser de 2 metres de llarg per 1 metre d’alt. Amb la situació actual, són necessàries per tancar el recinte amb unes dimensions concretes i molt útils per indicar a la gent per on ha de passar, això sí, sempre mantenint la distància d’1,5 metres i les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries.

També t’oferim les eines necessàries a nivell tècnic, els nostres generadors elèctrics, els quals el seu funcionament es basa en un motor de combustió intern,  són el teu millor aliat per fer front a aquest tipus d’esdeveniments a llocs on hi ha poca energia elèctrica.

Això no és tot, també pots contractar els nostres sanitaris portàtils preparats per ser instal·lats en qualsevol lloc sense cap tipus d’instal·lacions, nosaltres t’assessorarem de la quantitat que necessitaràs segons les mides del recinte. A més, compten amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i amb desinfecció amb productes especialitzats per garantir les mesures de seguretat estipulades.

Esperem que aquest estiu puguem realitzar tants espectacles com sigui possible, nosaltres t’oferim totes les eines per poder-ho desenvolupar. Si necessites més informació sobre els nostres serveis i/o materials no dubtis en contactar amb nosaltres, els nostres professionals s’encarregaran d’assessorar-te de la millor manera possible.