A l’hora d’organitzar un concert, cal saber quin tipus de generador elèctric és el més adequat. Com que no és tasca fàcil, us comentem alguns aspectes que s’han de tenir en compte per a l’elecció del generador elèctric idoni per al nostre cas.

Aspectes a tenir en compte

Seguint aquests consells, aconseguiràs el generador elèctric més adequat per a l’esdeveniment.

 • Potència: És convenient que tinguis una llista amb tots els equips necessaris per al concert. Pantalles, altaveus, llums, instruments, … i si tens pensat disposar de barres de menjar o petites botigues també has de tenir-lo en compte.
  Un cop tinguem la llista, haurem de sumar els watts. També cal tenir en compte, que en el moment d’encendre l’equip, necessita un 20% més de potència per a la seva arrencada.

  Aquest increment, tenir-ho en compte a l’hora de sumar la potència dels equips necessaris.

 • Insonoritzat: Primer comentar que un generador insonoritzat aporta menys decibels que un generador comú. Però hem de tenir present on realitzarem l’esdeveniment.
  Si l’esdeveniment es realitza a l’aire lliure, ens permetrà assolir menys vibració, i alhora, menys soroll.

  Si estem preparant una mica més reduït o en espai tancat, els generadors insonoritzats són la millor opció.

 • Combustible: La gran majoria de generadors petits no insonoritzats són de gasolina. Pots pensar en la idea de disposar d’un generador a gasoil insonoritzat. Els principals avantatges que trobaràs seran de menys soroll, menys necessitat de manteniment i un millor acompliment de la seva funció.

 

A Costa Rent, disposem de diferents models segons l’esdeveniment a organitzar. Si té en ment organitzar un esdeveniment, li recomanem que us poseu en contacte amb el nostre servei d’atenció personalitzada perquè l’assessori de la millor opció per al seu cas.