En els últims anys, el lloguer de generadors elèctrics ha tingut un augment considerable.

L’augment del consum d’electricitat i els avantatges a l’hora de llogar maquinària ha fet créixer aquest sector. I la tendència en els propers anys és seguir a l’alça en aquest sector.

Sectors principals

Entitats públiques, empreses de la construcció o empreses industrials són els principals beneficiaris del lloguer de generadors elèctrics. A causa de l’evolució d’aquest producte, per a cada cas podem trobar el que millor s’adapti, ja sigui un generador elèctric silenciós, potent o fins i tot modulable.

  • Entitats publiques

Les entitats públiques durant l’any solen realitzar esdeveniments puntuals o bé dotar de més energia durant el període que duren les festes patronals. Concerts, festivals, atraccions o activitats esportives són els principals actes en què el lloguer d’un generador elèctric és la millor solució per a aquests actes en dates concretes.

  • Empreses de la construcció

Les empreses de les construcció són també les més beneficiades del lloguer d’aquests sistema de corrent. Disposar d’un generador elèctric econòmic és possible. Segons l’obra que vulguem fer, necessitarem unes característiques o un altre. Podem trobar la solució ideal per a cada projecte sense necessitat de fer front a un gran desemborsament.

Un dels punts més importants que es tenen en compte en el lloguer d’un generador elèctric és que sigui compacte. Poder-lo transportar d’una manera fàcil i ràpida sense haver de fer grans mobilitzacions ni manipulacions és una de les característiques que més es té en compte a l’hora d’escollir entre un model o un altre.

Qui vol llogar un generador elèctric, desitja també una garantia que aquest funcionarà correctament i l’esdeveniment en qüestió no patirà cap contratemps. A Costa Rent, ens procurem perquè tot sigui correcte. Realitzem les tasques de manteniment corresponent perquè els nostres generadors puguin oferir amb garanties el seu servei.

Si desitja rebre més informació sobre la nostra flota de generadors, poseu-vos en contacte i l’assessorarem per escollir la millor opció per al seu cas.