A Costa Rent disposem de tota mena de maquinària per reformar l’estructura de la construcció, tant d’interior com d’exterior. Per això, abastem també una àmplia gama de màquines que ajuden en la compactació.

La compactació es basa en l’increment mecànic de la densitat d’un material. Quan utilitzem dita maquinària per compactar, el que fem és reduir els buits entre les partícules igual que el volum del material.

Com bé hem dit, la nostra empresa habilita diferents tipus de maquinària perquè es pugui realitzar una compactació eficaç i completament, sense problemes.

Abastem màquines de compactació mitjançant la pressió, com per exemple:

 • Els pisons: Utilitzats per compactar el sòl, especialment llocs on tenen un accés complicat.
 • El corró tàndem articulat: Ajuda amb les capes inferiors de sub-base, capes de rodadora i tota mena d’asfalt a les vies públiques.
 • El corró compactador de llança: Dissenyats amb doble tambor i utilitzats per la compactació de capes fines sobre àrids i capes d’asfalt.
 • La safata vibrant: s’utilitza per compactar tota mena de sòls, com per exemple obres a la carretera i la col·locació de llambordes, entre d’altres.
   • Disposem de dos tipus de safates vibrants que permeten anar en els dos sentits de la marxa quan no és possible girar la màquina a l’àrea de compacte
    • Unidireccional
    • Reversible

La maquinària de la qual disposem a Costa Rent, es treballa especialment mitjançant una pressió estàtica, que ajuda artificialment a consolidar el terraplè.

El procediment artificial s’aconsegueix expulsant el màxim d’aire possible existent entre les partícules dels materials, annexant-les així entre elles.

Si estàs pensant a llogar maquinària de compactació, no dubtis en contactar amb nosaltres, que sens dubte, satisfarem la reva necessitat gràcies a l’àmplia gama de màquines de les quals disposem.