A Costa Rent continuem incrementat la nostra flota de lloguer de maquinària. Si el mes passat parlàvem de l’adquisició de dos dels millors grups electrògens que es poden trobar al mercat, avui ens toca informar de l’adquisició de dos dumpers més en el nostre ampli catàleg de lloguer de maquinària.

Parlem de dos models de dumpers ideals per a interiors d’obres o passos estrets.

Els models són AUSA 120 AHA i AUSA 350 AHG.

Nova adquisició de lloguer de maquinària

Si parlem d’AUSA, ens referim a una de les empreses més grans i conegudes de fabricant de dumpers.

Dumper AUSA 120 AHA: El model AUSA 120 AHA és un dumper amb una capacitat de 1200 kg de capacitat de càrrega i amb un sistema de descàrrega en alçada. Fabricats amb un disseny exclusiu i amb una de les tecnologies més fiables que podem trobar. El dumper AUSA 120 AHA utilitza un Motoro Kubota de baix nivell de sorolls. Equipat amb un mico-comandament joystick per tenir el control total.

Amb la seva doble contrapès posterior aconsegueix una gran estabilitat a plena càrrega.

Dumper AUSA 350 AHG: El model AUSA 350 AHG és un dumper amb una capacitat i 3500 kg. Aquest dumper utilitza un sistema de descàrrega giratòria a 180 º. En aquest cas, aquests dumpers disposen de contrapès del darrere integrat per millorar l’estabilitat en rampa a plena càrrega. El model 350 AHG està dissenyat per poder superar pendents de fins a un 54% de desnivell.

Amb aquestes noves adquisicions, a Costa Rent volem donar servei a tot tipus d’obra i servei que necessiti de dumpers amb característiques concretes pel que fa a espai i mobilitat.
Podeu trobar aquests i altres productes a la nostra secció de lloguer de maquinària o bé pot posar-se en contacte directament perquè li puguem informar de la millor opció per al seu cas.