Costa Rent segueix ampliat la seva flota de maquinària de lloguer. En aquest cas presentem les noves incorporacions. Es tracta de les nova miniexcavadores Kubota U10-3 de nova generació i Kubota U27-4 per a treballs més exigents.

 – Miniexcavadora Kubota U10-3

U10-3

La miniexcavadora Kubota O-10.3 és la màquina ideal per poder treballar en espais reduïts, amb una amplada de desplaçament de 750 mm, gir zero i un pes en ordre de marxa de 1100kg. Especialment pensada per als treballs que es realitzen en interior. La miniexcavadorda Kubota U10.3 al no comptar amb sortint posterior, estigueu-vos parlant d’una màquina ultra-compacta.

 – Miniexcavadora Kubota U27-4

Kubota U27-4

La miniexcavadora Kubota O-27.4 aquesta dissenyada per a realitzar treballs més durs als quals no poden accedir màquines més grans, amplada de treball de 1500mm, gir zero i un pes en ordre de marxa de 2700kg. Parlem també de ser una miniexcavadora molt compacta i resistent, ideal per a treballs en què s’exigeix potència en espais reduïts.

Les dues noves incorporacions també estan disponibles amb martell hidràulic.

Costa Rent, amb aquestes noves incorporacions, segueix ampliant la seva flota i posant a disposició dels seus clients més opcions per a treballs més específics sense oblidar la seguretat en els treballs.

Poseu-vos en contacte si aneu a començar uns treballs d’interior i necessiteu maquinària compacta i que respongui a l’exigència de la feina.