Els mòduls prefabricats d’oficina i vestuari són molt rellevants a l’hora de dur a terme diferents accions que involucrin obres de nova construcció, pàrquings o ampliacions momentànies, entre d’altres.

 

El seu disseny permet poder-les establir en qualsevol tipus de zones. Estan formades per panells de xapa galvanitzada que a la mateixa vegada permet una aïllament acústic i tèrmic perquè ni el temps ni la localització on ens trobem per molt sorolloses que sigui perjudiquin el nostre treball. A Costa Rent tenim molt en compte la importància de preservar el medi ambient i per això aquests mòduls estan creats amb materials Green Techology, materials amb estàndards de qualitat i medi ambient garantits.

 

Les mesures dels nostres mòduls són de 5 m amb mesures exteriors de 5.00 m x 2.45 m x 4.00 m i mesures exteriors de 4.00 m x 2.45 m.

IMG_20201009_115858

 

A més, tots els nostres mòduls de el parc de lloguer disposen de sistema de calefacció i aire condicionat per climatitzar de la forma més òptima. D’altra banda també compten amb instal·lació elèctrica i endolls i il·luminació.

 

Els mòduls es poden transportar a qualsevol lloc amb un camió grua segons així ho desitgis. D’altra banda, també disposem de contenidors marítims de magatzem de diferents mides i amb tancament de seguretat.

IMG_20201009_115954

Si necessites llogar un mòdul prefabricat amb portes i finestres i d’unes característiques com les que oferim, no dubtis en contactar amb nosaltres.