Després de dos anys molt estranys i complicats marcats per la pandèmia generada per la Covid-19, sembla que aquest any sí, l’esperada i enyorada normalitat ha arribat per quedar-se.

Dos anys on la cultura en viu va desaparèixer de les nostres vides; les sales de concerts, els teatres, i les festes majors van quedar sense veu i sense públic.

És per això, que aquest any, més que mai, la gent té ganes de recuperar el temps perdut, i sobretot, de tornar a gaudir de la música i de l’art en viu, i és que al final, la vida és col·leccionar aquests petits moments que sovint ens posen la pell de gallina.

I encara no ho sembli, les nostres tanques en tots aquests espais on vivim moments especials tenen una gran rellevància, ja que són cabdals per tal de controlar accessos i delimitar espais de seguretat, són tanques modulars i es poden enganxar entre si.

A Costa Rent disposem de tanques per a realitzar recintes per a fires, esdeveniments, congressos i tota mena de festes.

Tenint en compte les necessitats de cada client, buscarem la tanca que millor encaixi segons l’estètica i la zona a delimitar que necessiteu.

Pots demanar pressupost sense compromís, estarem encantats d’ajudar-te.

Comptem amb servei d´atenció al client personalitzat, amb atenció telefònica les 24 hores per a qualsevol incident tècnic. Podeu contactar amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte