Necessites un martell perforador. Vols que sigui lleuger, que sigui barat però no saps quin model s’adapta millor a les teves necessitats?

Gen aquest article t’oferim una guia bàsica per escollir el martell perforador que millor s’adapta amb els treballs que has de fer.

Que és un martell perforador

Un martell perforador és una eina que tot professional deu tenir sempre a prop.

El martell perforador són eines elèctriques que es fan servir en treballs per a la construcció o reformes. La seva principal funció es basa en crear orificis en superfícies de ciment, materials similars.

Els martells perforadors utilitzen peces de metall cilíndriques per realitzar els orificis. Aquestes peces acostumen a tenir molta resistència. Segons les característiques del forat a realitzar, es seleccionés el gruix i mida de les peces de metall.
El martell perforador o martell trepant funcionen amb energia elèctrica. Bé connectada a la xarxa o bé mitjançant bateries.

Tipus de martells perforadors

Per escollir el martell perforador que més s’adapta a les necessitats del treball a realitzar cal tenir en compte diferents criteris. Per això et presentem els diferents tipus de martells perforadors juntament amb els seus atributs.
Perforadora de columna
Aquest martell és ideal per penetracions per a conductes, canonades i cables. Ideal per realitzar obertures per ventilació, per a realitzar orificis per entrades de servei.
Permet realitzar trepant en corona en sostres, parets i terres sense cops ni vibracions. També s’utilitzen per a realitzar treballs de demolició.

escoger el mejor martillo perforador

Si vols escollir el martell operador per a aquestes tasques és important que coneguis les característiques de l’eina.
• Perforadora de columna elèctrica 230V
• Allargo de 300 mm
• Corones de 52 a 227 mm

Martells elèctrics
Els martells perforadors s’utilitzen per realitzar treballs de demociones verticals i horitzontals de lloses, parets, envans, fonaments de tota mena.
Existeixen diferents tipologies de martells elèctrics. Podem escollir entre martells picadors elèctrics i martells trencadors hidràulics.

Martillos eléctricos Los martillos perforadores se utilizan para realizar trabajos de demociones verticales y horizontales de losas, paredes, tabiques, cimientos de todo tipo. Existen diferentes tipologías de martillos eléctricos. Podemos escoger entre martillos picadores eléctricos y martillos rompedores hidráulicos.

Entre aquestes dues tipologies existeixen diferents models de característiques variables. Martells de 4 fins a 32 kg. Normalment els petits són molt més manejables i són ideals per a realitzar petites tasques puntuals. Els martells picadors són la solució ideal per a realitzar treballs més pesats en envans o parets.
Pots obtenir més informació sobre els martells perforadores a la secció de lloguer de martells elèctrics

Perforadors elèctrics.
Els martells perforadors elèctrics són eines que utilitzen alimentació elèctrica.
Aquests martells realitzen diferents moviments. Segons la tasca a realitzar ens serà de més o menys utilitat dels models disponibles.

escoger el mejor martillo perforador

 • Martell Perforador 2 kg broca màx. 13 mm
 • Martell Perforador 4 kg broca màx. 25 mm
 • Martell Perforador 8 kg broca màx. 40 mm
 • Martell Broca SDS PLUS 6 mm- 25 mm diàmetre
 • Martell Broca SDS Dalt 12 mm – 45 mm diàmetre
 • Corones de diamant sense percussió 28 mm a 127 mm
  Els moviments que generen aquests martells són els següents:

 

 • Giratori: Es tracta de moviments mecànics de les broques.
 • De percussió: és un moviment de cops impulsat per un pistó pneumàtic que permet exercir una elevada força d’impacte.
 • Les broques combinen els dos moviments alhora, de manera que són capaços de perforar materials durs amb un menor esforç.
 • Cisellat: suprimint el moviment giratori, s’evita perforar en els materials, i ajustant la percussió pot realitzar la funció de cisell. Per al cisellat cal substituir la broca per un cisell o pala.
 • Trepat: alguns models permeten trepar sense percussió En aquest cas has de substituir el porta broques SDS que porten els martells perforadores per un porta broques per broques amb cap cilíndric.

Ara que ja tens una informació bàsic concreta per escollir el martell perforador que millor s’adapta a les teves necessitats, arriba el moment de triar si comprar o lloguer. Et recomanem que si l’ús és puntual et decantis per l’opció de buscar un proveïdor de lloguer de maquinària per a la construcció. Si pel contrari l’ús és habitual et recomanem que investiguis per trobar el millor martell perforador barat, lleuger, etc. En fi el que millor s’adapti a les teves necessitats.