El lloguer d’amoladores i talladores et facilitarà el trossejat en sec dels materials de construcció. L’amoladora elèctrica és una eina amb un petit motor, que serveix per polir i tallar certs materials.

En general s’utilitza en materials com la pedra, ceràmica, metall, fusta, maó i granit.

Parlem del lloguer d’amoladores ja que és molt comú llogar aquest tipus de maquinària, per al seu ús professional.

Ús de l’amoladora elèctrica en l’àmbit professional

Aquesta eina proporciona molt bons resultats pel que fa als talls que realitza (són rectes i nets).

D’altra banda, aconsegueix una major efectivitat gràcies a l’estalvi de temps en el treball realitzat.

Un exemple de treballs que es poden realitzar amb la mola professional, són talls amb angles en tubs de ferro. És a dir, en fer un tall en el tub amb un angle a 45 graus, obtindrem dos tubs. Que si els unim, formaran una cantonada de 90 graus, del que abans era un tub recte.

En definitiva, depenent de l’obra o treball a fer, necessitaràs una amoladora amb més, o menys potència. Ho veiem a continuació.

Usos d’una amoladora a la llar

El lloguer d’esmoladores i talladores s’utilitza també per a petits treballs puntuals a la llar. En concret, tasques de bricolatge, encara que també pot usar-se per decapar metalls, tallar tubs, varetes metàl·liques, rajoles…

Segons la mida de l’amoladora podrem fer treballs més complicats o més senzills.

El lloguer d’amoladores i talladores grans ens servirà per a materials i superfícies grans i dures. Així com per a treballs professionals.

Com utilitzar una amoladora

Ara que ja saps què és una amoladora, i per a què serveix, veurem com fer-la servir i algunes precaucions a considerar. Principalment, per a petits treballs a casa n’hi haurà prou amb una mini-amoladora.

No obstant això, si en el seu ús comú -en l’àmbit professional-, serà necessari el lloguer d’esmoladores i talladores d’una major grandària.

En el nostre cas, oferim el lloguer de tres tipus de esmoladores, de 800w, 2100W, i d’explosió de gasolina.

D’altra banda, caldrà tenir en compte la mida dels discs que utilitzis. Dependrà del material que vagis a treballar.

És recomanable que, en cas de no tenir coneixements previs, consultis a un professional abans d’utilitzar un disc o un altre, ja que cada un té el seu ús específic.

Per la teva seguretat, serà convenient que en utilitzar la mola utilitzis ulleres de protecció i guants.

En utilitzar-la, posa atenció i cura, ja que no es tracta d’una joguina. Es tracta d’una eina elèctrica que requereix de concentració en el seu ús.

Finalment, volem recordar que tot i la similitud del trepant a la mola, és important no utilitzar els mateixos accessoris per a tots dos.

És a dir, els accessoris dels trepants, utilitzats en amoladores, poden ocasionar danys en l’eina o bé en el treball que es realitza.

Vols informació sobre les eines de ferreteria per a la construcció?

Descobreix els elements bàsics que necessitaràs per a qualsevol obra, i on pots adquirir-los.