A Costa Rent podràs llogar bastides de façana amb sistema europeu, bastides multidireccionals, torres d’alumini, bastides penjants, tendals de protecció, plataformes suspeses, ponts i passos de vianants, plataformes de descàrrega … amb servei de muntatge i desmuntatge.

Les bastides segueixen estrictes normes de seguretat per evitar qualsevol accident causa de les seves característiques. Són de gran ajuda en qualsevol obra, tant si són mòbils, penjats, etc però cal complir sempre la normativa.

A Costa Rent oferim un servei eficaç, de qualitat i segur. Sabem que la seguretat és essencial per al treball en el sector de la construcció, per això els nostres bastides estan preparats per resistir tot tipus de tasques i condicions.

alquiler de andamios contruccion

Lloguer de bastides per a la construcció

Costa Rent contem amb una àmplia oferta de bastides:

andamio-europeo-fermar

Bastida europea de façana Fermar Fer 48

La bastida Fer 48 és una plataforma d’acer i d’alumini antilliscant. Disposa d’un sistema modular de marcs i pòrtics fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm x 3. Indispensable en obres de construcció, edificació, rehabilitació de façanes que requereixin una bastida certificat.

andamio-multidireccional-costa-rent

Bastida multidireccional Fermar Multi-Fer

Fabricats en acer d’alta qualitat amb tub de Ø 48 mm x 3. Amb un acabat galvanitzat proporciona 8 opcions d’unió per roseta. S’adapta a qualsevol geometria de façana i és de fàcil muntatge. És compatible amb altres fabricants i compta amb el certificat AENOR de producte.

escaleras-acceso-costa-rent

Escales d’accés per trams

Les escales fabricades per Layher són rígides i resistents a la torsió, i ofereixen una suport segur en tot moment. A Costa Rent, oferim diferents tipus per facilitar l’accés a les bastides i facilitar l’accés tant als obrers com a aquells que participen de l’obra i necessiten accés puntual.

lloguer bastida alumini

Torre mòbil d’alumini Layher Uniancho

Pensat per treballar amb materials voluminosos però permetent a més la llibertat de moviment necessària. Compta amb una plataforma de doble amplada fet que suposa un ampli espai de treball, molt útil per a obres en altura, fins 13,38m. Es pot ampliar la base de la torre utilitzant bigues d’inici, fixes o extensibles, fabricades en acer.

andamio-colgante-costa-rent

Bastida penjant Accesus 500, 700 i Modulaho

Totalment desmuntables, lleugers i fàcils de transportar. El Modulaho es compon d’elements d’alumini de 2 i 3 m,. Aquesta especialment dissenyat per a elevació de persones i permeten treballar de 2 m a 16 m de longitud, amb una capacitat màxima de càrrega de 900 kg. Excel·lents per a realitzar treballs en façanes, baixants, patis, dipòsits, sitges, xemeneies…

andamio-multidireccional-costa-rent

Pont i pas peatonal Fermar

Usats normalment en obres molt grans, es creen passos per als vianants alterns als normals a causa de les obres. Es munten amb el sistema de bastida multidireccional Multi-Fer i proporcionen estabilitat i la circulació segura dels obrers en tot els escenaris possibles.

plataforma-descarga-costa-rent

Plataforma de descàrrega

En obres que estan ubicades en llocs de difícil accés o espai limitat, sorgeix la necessitat de apilar material propi d’obra. Aquest tipus de plataformes es poden complementar amb altres elements com els muntacàrregues en reformes molt grans com a façanes d’esglésies o edificis.

montacargas-camac-500

Muntacàrregues

A Costa Rent posem a la teva disposició els Amac EC-HA-500/120, EC-600/120 i el EC-1000/150. Compta amb una columna triangular compatible amb tots els models. Arriben a altures de més de 100 metres i poden suportar càrregues molt altes com el seu nom indica, de 500, 600 i 1000 kg.

Demana el teu pressupost