El manteniment de zones verdes i jardins són treballs que requereixen de temps per poder conservar-los en òptimes condicions per al gaudi dels petits i la tranquil·litat de la gent gran.

Les zones verdes a més juguen un paper molt important a causa del procés de la fotosíntesi, absorbint diòxid de carboni i proporcionant oxigen.

Per al manteniment de les zones verdes, les màquines per a la seva cura sol ser costoses i la millor opció és el  lloguer de maquinària de jardineria.

A part, les zones verdes embelleixen els nostres parcs i la nostra zona proporcionant una cosa intangible com la tranquil·litat i el confort.

Principals manteniments

Dins de les tasques de manteniment dels jardins o zones verdes podem destacar algunes que no passen desapercebudes.

  • Manteniment d’espais verds: A vegades és convenient reemplaçar o replantar arbres que podem trobar a les zones verdes. Fer més gran la zona verda sempre és una bona opció per donar una imatge neta. Per a això, disposem de la motoaixada. Excel lent per al manteniment de les zones verdes i fins i tot en sòls durs o accidentats.
  • Manteniment de la gespa: És convenient que la mesura de la gespa sigui el correcte per deixar veure les possibles irregularitats que puguem trobar i així evitar caigudes i lesions. Per al manteniment de la gespa disposem de la desbrossadora de benzina. On no pugui arribar el tallagespa arriba la desbrossadora. Amb opció de disc de fulla per treure les males herbes.
  • Manteniment d’arbres: Després de l’hivern ens podem trobar amb algunes branques despreses o a punt de caure. Per a això és convenient talar aquestes branques per evitar danys a les persones. També és convenient la poda dels arbres per donar lloc a les noves fulles que han de créixer. Per a això, recomanem l’ús de la motoserra per a aquestes tasques. A Costa Rent disposem de motoserra a motor de gasolina 2 temps com motoserra elèctrica.
  • Manteniment de barders: Un altre punt que ens agrada veure ben cuidat i net són les tanques. Tenir-los ben cuidats, ben tallats i sense cap clapa és gust de veure. En aquest cas, la millor opció per a la seva cura és el tallabarders.

Zones verdes i jardins

Aquestes serien alguns dels principals manteniments en zones verdes i jardins que hauríem de posar principal atenció. Tot i que el principal manteniment el devem fer nosaltres mateixos per poder mantenir aquestes zones adequades per a l’ús diari.

Des de Costa Rent oferim el lloguer de maquinària de jardineria necessària, tant per a ús públic com privat, per tal manteniment i poder deixar la zona adequada per a l’ús i gaudi dels petits i grans.